Hos Strygers Tømrer- og Snedkervirksomhed i Sakskøbing nær Maribo og Nykøbing Falster tilbyder jeg udskiftning af vinduer og døre for virksomheder, institutioner og private. 

Jeg benytter især KPK ved udskiftning af vinduer, og jeg udskifter også hoveddøre, bryggersdøre og havedøre samt indvendige døre.

Det kan godt betale sig med udskiftning af vinduer​

Der er sket meget inden for udvikling af vindueselementer, og moderne energiruder er langt bedre end de tidligere termoruder og så videre. Ofte er det bedre med udskiftning af vinduer frem for renovering af de gamle vindueselementer. Moderne energiruder holder kulden ud og varmen inde.

De fleste vælger en kombination af aluminium udvendigt og træ indvendigt ved udskiftning af vinduer. Dermed bliver de stort set vedligeholdelsesfrie. 

Derudover er der mange andre muligheder såsom støjisolerende ruder, hvis du bor ud til en trafikeret vej. Det kan også være solreflekterende ruder, hvis boligen er plaget af kraftigt solskin.

Havedøre af glas bør også udskiftes, men det kan også være en ide at udskifte en ældre hoveddør. Desuden bliver de fleste glade for at få udskiftet de indvendige døre, hvis der er tale om ældre celledøre med brun mahognifiner.

Kontakt mig gerne for at få et uforpligtende tilbud​

Du er meget velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre. Jeg råder og vejleder naturligvis om de forskellige glastyper og de mange materialer, som I kan vælge imellem. 

Kontakt mig på telefon 25 59 34 87 eller skriv til thomas@strygers.dk