Hos Strygers Tømrer- og Snedkervirksomhed i Sakskøbing nær Nykøbing Falster og Maribo tilbyder jeg renovering af hus, lejlighed eller erhvervslokale. 

Det kan være alt fra en mindre istandsættelse til en større renovering af hus, hvor jeg ordner alt fra kælder til kvist. Det kan være både indvendigt og udvendigt.

Alt fra småreparationer til renovering af hus​

En større renovering af hus kan inkludere alt fra nyt køkken, renovering af gulve og udskiftning af vinduer til et nyt tag, nye vindskeder og gavle i hardieplank. 

Dertil kommer forskellige former for efterisolering. Dermed vil I få minimal vedligeholdelse i de næste mange år, og I vil spare mange penge på varmeregningen.​

Nogle vælger renovering af hus eller lejlighed som led i en salgsklargøring, men det kan også være en misligholdt ejendom, som I lige har købt. Desuden kan det være ordinær vedligeholdelse af jeres hus, som I tager i etaper hen over en årrække. 

Jeg tager os også af andre mindre reparationer såsom et vindue som binder, en tagsten som skrider, eller et gulv som buer.

Kontakt mig for at få et godt tømrertilbud​

Du er altid velkommen til at få mere at vide om, hvad jeg kan tilbyde, og jeg tager gerne en drøftelse om jeres ønsker og behov i forhold til renovering af hus eller lejlighed. 

Jeg kommer gerne ud for at besigtige boligen, før jeg afgiver et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 25 59 34 87, eller du kan skrive til e-mail: thomas@strygers.dk