Her kan du læse lidt om hvad jeg kan tilbyde​

​Nyt tag, renovering og andet tagarbejde​

Hos Strygers Tømrer- og Snedkervirksomhed i Sakskøbing nær Nakskov og Nykøbing Falster lægger jeg gerne et nyt tag på dit hus eller renoverer det gamle. Jeg er et nyere tømrerfirma, men jeg har mere end 10 års erfaring med alle former for tagarbejde såsom reparationer, renoveringer, udskiftninger og tageftersyn. Jeg lægger også gerne et nyt tag på nybyggeri.

Mange spændende muligheder ved at få nyt tag​

Taget er et af de største yderflader på et hus, og det skal modstå blæst, regn og frost. Samtidig udgør taget en væsentlig del af husets samlede udtryk, hvis der ikke er tale om et fladt tag. 

Ofte glemmer man i at kigge opad på sit eget hus, men andre ser det, og dertil kommer, at der kan komme store skader i taget, tagkonstruktionen og endda i selve bygningen, hvis der kommer huller eller utætheder i taget.

Før eller siden skal et hus have et nyt tag, men der opstår flere muligheder ved en udskiftning. I kan vælge en anden farve eller et andet materiale. Tagpap kan for eksempel udskiftes med tegl, når I skal have nyt tag. Flade tage kan rejses. Ofte gør det taget mere modstandsdygtigt, og det giver mulighed for loftrum eller endda beboelsesrum.

Kontakt mig for at få et tilbud på tagarbejde​

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde. Jeg udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på et nyt tag eller andet tagarbejde. 

Kontakt mig på telefon 25 59 34 87 eller thomas@strygers.dk